вівторок, 21 липня 2020 р.

Книги про кохання, у яких кохання відмінно поєднується з почуттям гумору

💕📚 5 романів, у яких кохання відмінно поєднується з почуттям гумору😉 
1. "Емма (новий переклад)" Джейн Остен⤵️
📖 Вихід нової екранізації роману з Анею Тейлор-Джой - це привід заповнити прогалини в класиці і оцінити книгу в новому перекладі. Емма живе в розкішному маєтку в графстві Суррей зі своїм старим батьком. Вона розумна, красива і жахливо зверхня. Героїня могла б і зовсім здатися гидкою, якби не її чуйність і совісність. Але як не дати волю слабкостям, коли живеш в провінції, де тобі немає рівних?
Емма не бажає виходити заміж, і з нудьги знайомить подруг і сусідів. Адже на її смак і проникливість можна покластися. Але замість цього сама притягує небажаних шанувальників.
2. Анн Берест "Потрібна ідеальна жінка"⤵️
📖 Відома французька письменниця і журналістка Анн Берест - автор чотирьох романів і написаної у співавторстві зі своєю сестрою Клер Берест біографічної книги "Габріель", відзначеної у 2017 році премії "Великі долі". "Потрібна ідеальна жінка" - іронічна притча про пошуки жіночої досконалості. Для участі в престижному фотоконкурсі Емільєна планує створити серію портретів ідеальних жінок, які досягли досконалості в усьому. До такого задуму її підштовхнув нервовий зрив кращої подруги: невтомна Клер, глава великого агентства, бездоганна мати і дружина, несподівано опинилася в психіатричній клініці з синдромом емоційного вигорання.У пошуках моделей для зйомки Емільєна знайомиться з самими різними жінками - від знаменитої повії, фігурантки скандалу з футболістами збірної Франції, до закоханої вдови сільського пастора - і в калейдоскопі їх історій, чергуючи вигадані сюжети з справжніми, шукає відповіді на питання, що ж таке сучасна жінка.
3. Керолін Браун "Готель« Магнолія »"⤵️
📖 Мрія стала реальністю для Джолін Бруссар: вона успадкувала маленький готель у вікторіанському стилі, розташований серед мальовничих сосен Східного Техасу. Для неї це шанс почати нове життя без почуття провини за невдалу спробу врятувати свою матір. Але в цьому ідеальному плані є одне «але»: друга половина будинку належить впертому і відлюдькуватому Такеру Малоун. Два роки тому він втратив кохану дружину і з тих пір топить свою скорботу у випивці.
Такер і Джолін чіпляються за своє минуле, боячись рухатися далі.Для них обох відновлення готелю «Магнолія» - це можливість навести порядок у власних серцях. Але чи зможуть вони відпустити минуле, довіритися один одному і впустити щастя в своє життя?
4.Лора Джейн Вільямс "Наша зупинка"⤵️
📖 Надя сідає на цей ранній поїзд в метро щоранку ... ну, майже щоранку. За винятком днів, коли прокидається. Або випиває занадто багато вина в гостях у подруги. Або що-небудь ще. Деніел не пропускає цей ранній поїзд ніколи - просто у нього безсоння. А ще він небайдужий до Наді, але соромиться підійти. Соромиться настільки, що вирішує звернутися до "прекрасної незнайомки" через оголошення в газеті. Але чи є шанс познайомитися таким старомодним способом в сучасному мегаполісі, з його швидким темпом і гучним метро, ​​з його неоновими вогнями і неодмінними стаканчиками кави вранці? У мегаполісі, де так легко розминутися і роз'їхатися назавжди ...
5.Юстейн Гордер "Апельсинова дівчина"⤵️
📖 Ім'я норвезького письменника Юстейна Гордера - одне з найбільших в сучасній літературі. У його книгах дивним чином поєднуються кращі традиції світової класики і новизна і свіжість погляду. "Апельсинова дівчина" - це своєрідна книга в книзі, бо розповідь в ній ведуть дві людини. Хлопчик Георг чує голос свого батька через одинадцять років після його смерті ...

Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...