пʼятниця, 24 липня 2020 р.

#День_другий #Книга_2 #Подорож_5_книг_з_інтригою_80_рівня_за_5_днів

#Книги_інтрига #День_другий #Книга_2 #Книги_з_інтригою_80_рівня #Подорож_5_книг_з_інтригою_80_рівня_за_5_днів 
📚Грег Смолвідж - "Любов і віскі"⤵️
📖 Ви пам'ятаєте  невловиме відчуття, коли ви тільки відкриваєте книгу і з перших сторінок розумієте, що вас чекає щось захоплююче?
Так, це коли ви з трепетом вчитуєтесь в текст, буквально вбираючи рядки і відчуваючи всім тілом, як персонажі роману стають вашими друзями на все життя.
«Любов і віскі» дарує читачеві це диво. Книга написана настільки ювелірно, що під кінець твору починаєш спеціально себе трохи пригальмовувати, щоб хоч трохи продовжити задоволення.
Ви поринете в Америку початку 60-х. Ту Америку, де молодь катається на серфі і попиває «Moxie», а старше покоління з цікавістю стежить за політикою амбітного президента Джона Кеннеді. Нарешті, ви тримаєте в руках РОМАН у всій повноті цього поняття. Недарма, в його назві присутнє слово «Любов». Найсильніша емоція нахабно втручається в хід подій і перекроює сюжетні лінії так, що героям постійно доводиться діяти на вістрі моменту «тут і зараз», щоб продовжити боротися за своє щастя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...