вівторок, 21 липня 2020 р.

Книги про кохання, у яких кохання відмінно поєднується з почуттям гумору

#5_романів_у_яких_кохання_відмінно_поєднується_з_почуттям_гумору
💕📚 5 романів, у яких кохання відмінно поєднується з почуттям гумору😉 
1.Жан-Поль Дідьелоран "Вся решта життя"⤵️
📖 Французький письменник Жан-Поль Дідьелоран, лауреат десятка престижних премій, в тому числі двічі - Міжнародної премії Хемінгуея за збірки новел, завоював справжню славу, написавши в п'ятдесят років свій перший роман "Ранковий читець" (2014 року). Книга вийшла в тридцяти шести країнах, стала бестселером, планується її екранізація. "Вся решта життя", другий роман Дідьелорана, блискуче підтвердив його репутацію неповторного оповідача."Молодий танатопрактік Амбруаз готує тіла померлих до останньої появи на публіці. Його безтурботна бабуся Бет кожен день пече бретонські пироги і чекає не дочекається, коли ж онук знайде нарешті супутницю життя. Тим часом, юна соцробітниця Манель скрашує старість самотнім людям і всією душею прив'язується до одного зі своїх підопічних, до доброго кондитера Самюеля. 
Доля зводить всіх чотирьох найнесподіванішим чином, і починається неймовірна, повна життєствердного гумору, історію в жанрі роуд-муві.
2.Фенні Флегг "Смажені зелені помідори в кафе« Полустанок »"⤵️
 📖 "Смажені зелені помідори" за два десятки років роман перевидавався багато-багато разів, але і сьогодні його популярність надзвичайно велика. "Смаженими зеленими помідорами" зачитується вже, напевно, третє покоління читаючої публіки. Роман ставлять в один ряд з великими американськими книгами - з "Вбити пересмішника" і "Гелькебері Фінном", - і вже одна згадка книги Флегг в такому ряду свідчить про її силу.І вже абсолютно точно: "Смажені зелені помідори" - це класика американської і світової літератури. Якщо наблизити роман Фенні Флегг, то напевно можна почути чийсь сміх, плач, розмови, шум поїзда, шелест листя, дзенькіт виделок і ложок. Прислухайтеся до звуків, що пробиваються через обкладинку, і ви дізнаєтеся про історію одного маленького американського містечка, в якому, як і всюди в світі, переплелися любов і біль, страхи і надії, дружба і ненависть.
 Історія ця буде розказана з такою щирістю, що запам'ятається на довгі роки, і роман Фенні Флегг стане однією з найулюбленіших книжок - як став він для дуже багатьох у всьому світі. Бо великий роман Фенні Флегг і є саме життя.
3.Бет О'Лірі "Квартира на двох"⤵️
📖 Тіффом і Леон живуть в одній квартирі. Тіффом і Леон сплять в одному ліжку. Тіффом і Леон ніколи не зустрічалися. Тіффом Мур терміново потрібно з'їхати від колишнього хлопця, і краще в квартиру дешевше. Леон Тумі працює ночами в хоспісі і потребує грошей. І тоді вони знаходять божевільне, але в той же час ідеальне рішення: Леон буде жити в квартирі вдень, а Тіффом - вночі і на вихідних.Вони бачать тільки сліди один одного - брудні чашки, розкидані туфлі, шарфи і книги - і пишуть один одному записки: про те, хто повинен винести сміття, прибрати речі, полагодити опалення. А ще діляться новин про ревнивою дівчині, нав'язливому колишньому, друзях і проблеми на роботі. 
Скільки потрібно записок, щоб подружитися з людиною, якого ніколи не бачив? А через скільки записок можна в нього закохатися? ... 
4.Керолін Браун "Плітки нашого містечка"⤵️
📖 У маленькому техаському містечку Блуме всі говорять про Дженні Сью Бейкер. Колишня шкільна королева краси, багачка, Джейн вийшла заміж за респектабельного нью-йоркця. Однак вона повернулася назад в своє маленьке містечко на старому автобусі, чим викликала новий вибух пліток. Дженні остаточно посварилася з матір'ю, зняла крихітну кімнату і влаштувалася економкою до двох неймовірно привабливих старих леді.
Працюючи, спілкуючись з доброзичливими людьми і насолоджуючись спокійним відокремленим життям, Дженні знайомиться з колишнім армійським рейнджером Ріком Лоусоном. Абсолютно всі жителі містечка стежать за розвитком їхніх стосунків, і хто знає, до чого вони їх приведуть?
5.Анна Гавальда "Просто разом"⤵️
 📖 Книга, яка підкорила читачів Європи. Приголомшливо мудра і добра книга про любов і самотність, про життя. Про щастя.
Другий роман Анни Гавальда - це дивовижна історія, повна сміху і сліз, граціозно зіткана з щемливо знайомої повсякденності, з невдач і ненавмисних перемог, із випадковостей, щасливих і не дуже.
Ця книга за рік підкорила серця мільйонів читачів, зібрала величезну кількість літературних премій, перекладається на 36 мов і по ній вже знімається фільм (з Одрі Тоту в головній ролі).

Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...