пʼятниця, 24 липня 2020 р.

#День_перший #Книга_1 #Подорож_5_книг_з_інтригою_80_рівня_за_5_днів #День_перший #Книга_1

#Книги_інтрига #Книга_1 #День_перший #Книги_з_інтригою_80_рівня #Подорож_5_книг_з_інтригою_80_рівня_за_5_днів #Частина_перша #Шепетівська_міська_бібліотека_1 
📚Стіг Ларссон - "Дівчина з татуюванням дракона"⤵️
📖 Трилогія «Міленіум», розійшлася тиражем більше десяти мільйонів примірників ще до того, як завершені всі розпочаті переклади, виявилася видавничої сенсацією світового масштабу. Книга перекладена майже на 40 мов, права на екранізацію куплені Квентіном Тарантіно.
Сорок років загадка зникнення юної родички не дає спокою старіючому промисловому магнату, і ось він робить останню в своєму житті спробу - доручає розшук журналісту Мікаелю Блумквісту . Той береться за безнадійну справу більше для того, щоб відволіктися від власних неприємностей, але незабаром розуміє: проблема навіть складніша, ніж здається на перший погляд.
Як пов'язана давня подія на острові з кількома вбивствами жінок, що трапилися в різні роки в різних куточках Швеції? При чому тут цитати з Третьої Книги Мойсея? І хто, врешті-решт, робив замах на життя самого Мікаеля, коли він підійшов до розгадки занадто близько? І вже тим більше він не міг припустити, що розслідування приведе його на справжнє пекло серед ідилічно мирного містечка.

Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...