понеділок, 22 листопада 2021 р.

Рубрика 📣📣📣 #Цей_день_в_історії " Нащадки козацької слави"

 #Нащадки_козацької_слави

#До_Дня_Захисника_та_Захисниць_України

#Шепетівська_міська_бібліотека_1

📣 У фойє (на третьому поверсі) Шепетівської Міської Ради представлена виставка-інсталяція "Нащадки козацької слави" присвячена Дню Захисників та Захисниць України ,яку підготували для мешканців міста Шепетівська міська бібліотека №1, Шепетівська міська бібліотека для дітей та дорослих №2, Шепетівська міська бібліотека для дітей .

     📣14 жовтня визначна дата, яка символізує багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність, героїзм, незламність національного духу оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її багатовікової історії.

         Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність задля процвітання нашої держави, збереження її незалежності та територіальної цілісності, хто несе почесну варту на захисті народу України.


📣 Шепетівська міська бібліотека 1 щиро бажає нашим захисникам міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття та сили, душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях!

Миру та злагоди нашій країні, благополуччя та добробуту кожній українській родині!



Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...