вівторок, 23 червня 2020 р.

#7_чудес_світу_або_7_чудових_книг_які_повернуть_смак_до_життя_ #ШЕПЕТІВСЬКА_МІСЬКА_БІБЛІОТЕКА_1

#7_чудес_світу_або_7_чудових_книг_які_повернуть_смак_до_життя_
#ШЕПЕТІВСЬКА_МІСЬКА_БІБЛІОТЕКА_1

У кожного з нас буває мить розчарування. У такі моменти все  навколо тьмяніє і ми бачимо виключно в сірих тонах. Допомогти у такій ситуації можуть друзі, сім’я, чи улюблена робота ( якщо така є), а якщо ні.......... є книги, після прочитання яких  в життя неодмінно повернуться колишні фарби. 
Є 7 чудес світу, а у бібліотеці є 7 чудових книг які повернуть смак до життя⤵️
#Топ_7📚

1. #Рей_Бредбері_Лід_і_полумя_
Це невелика повість, в якій створюється унікальний фантастичний світ. І в цьому ж світі людині відведено всього вісім життів. А все через аномальні умови проживання: вдень – невблаганна спека, вночі – нестерпний холод.
Однак і за цей час люди встигають прожити насичене і яскраве життя, повну найрізноманітніших подій. Адже варто тільки захотіти і почати діяти.

2. #Абдель_Селла_Ти_змінив_моє_життя_
Саме ця книга лягла в основу відомого французького фільму «1 + 1» або «Недоторкані». Вона оповідає про долю двох людей, які зуміли змінити один одного: про багатого аристократа, який волею долі став інвалідом, прикутим до крісла, і емігранта, який не мав роботи.
Ця книга про неймовірну дружбу, здатної повернути смак до життя і перевернути його з ніг на голову.

3. #Елінор_Портер_Полліанна_
Повністю занурившись в рутинний побут, дуже складно бачити хоч якусь радість в житті. Однак можна. Саме це і показує головна героїня книги – Полліанна. Ця дівчинка живе «грою в радість», чим перевертає життя багатьох людей в своєму містечку. Вона відкриває їхні серця на зустріч щастю і радості.
Ця книга вчить, що всім нам треба якомога частіше в житті користуватися «грою в радість» і тоді нам не знадобляться ніякі антидепресанти.

4. #Рей_Бредбері_Ліки_від_меланхолії_
Юна дівчина Камілла повільно втрачає всі свої життєві сили і згасає прямо на очах. Жоден лікар не може поставити їй точний діагноз і нарешті пояснити, як допомогти бідній дівчині. Зневірена родина вирішує поставити ліжко з хворою на вулиці і просити поради у всіх перехожих. Одна таємнича циганка знаходить назву хвороби Камілли – меланхолія.
Ця книга про те, що кращі ліки від будь-якої недуги – звичайно ж, любов…

5. #Денні_Уоллес_Людина_так_
Головний герой звик у всьому відмовляти своїм друзям і товаришам по роботі. Більш того, він завжди відмовляв самому собі. Але одна фраза, сказана незнайомцем в автобусі змінює все його життя. «Частіше говори” Так”.
Ця історія про те, як одне-єдине слово може повністю перевернути життя.

6. #Дженні_Даунхем_Поки_я_жива_
Головна героїня – шістнадцятирічна дівчина, яка хоче жити тут і зараз, яка так багато хоче спробувати в цьому житті. Тому вона пише цілий список бажань, які тут же береться здійснювати. Деякі пункти з її списку сумнівні і не цілком безневинні. Але ж вона і в цілому не схожа на інших.
Вона прагне виконати всі якомога швидше, адже можливо, що потім часу у неї не буде …

7.  Запропонуй свою книгу📖
Пишіть свої коментарі. Будемо дуже раді почути саме Вашу думку

Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...