вівторок, 19 квітня 2022 р.

#День_Національної_гвардії_України #Національна_гвардія_України_гордість_моєї_країни_

 📣📣📣 РУБРИКА "СЬОГОДНІ"

#День_Національної_гвардії_України 

#Національна_гвардія_України_гордість_моєї_країни_



Шепетівська міська бібліотека №1 

🇺🇦Сьогодні в Україні відзначається національне професійне свято – День Національної гвардії України

🇺🇦Сучасна Національна гвардія України - підрозділ, що входить до системи

Міністерства внутрішніх справ України та має правоохоронні функції, була створена 12-го березня 2014-го року Законом України «Про Національну гвардію України».

 🇺🇦До її складу увійшли внутрішні війська України, добровольці і патріоти, що стали на захист народу і державності України в один з найважчих моментів у новітній історії країни, посягань на її цілісність і сувернітет.

🇺🇦Це свято тих, хто справою свого життя обрав забезпечення державної безпеки та оборони держави, захист та охорону життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від протиправних посягань, забезпечення громадської безпеки, допомогу в захисті державного кордону, припиненні терористичної діяльності.

🇺🇦Зичимо міцнoгo здoрoв’я, успіхів у військoвій підгoтoвці, добробуту і злагоди в родинах, наснаги та невичерпної життєвої енергії для успішного виконання почесного обов’язку перед Батьківщиною!

🇺🇦 Вітаємо військовослужбовців Національної гвардії з професійним святом, дякуємо за міць та відвагу!

Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...