вівторок, 20 січня 2015 р.

До предметного дня "Лауреати Нобелівської премії з літератури"

21.01.2015 року у міській бібліотеці відбудеться предметний день під назвою "Лауреати Нобелівської премії з літератури" на допомогу вивчення літератури світу юним читачам. До слова, Нобелівська премія - одна з найпрестижніших міжнародних премій, яку щороку присуджують за видатні наукові дослідження, революційні відкриття або значний внесок у культуру чи розвиток суспільства. Нобелівська премія не має сьогодні собі рівних ані за світовим моральним авторитетом, ані за щедрістю грошової винагороди.
Незважаючи на те, що нобелівський рух як видатний феномен людської геніальності розвивається й благодійно впливає на суспільний прогрес уже понад 100 років, широкому загалу здебільшого невідомі імена яскравої плеяди нобеліантів, яких дала світу земля.  Хто ж вони — високодостойні інтелектуали -  лауреати літературної премії які здобули найпочеснішу міжнародну відзнаку?
 Що ми пропонуємо нашим користувачам:
1. Книжкову виставку до теми
2. Портретну галерею лауреатів 2000-х рр.
3. Інформаційну годину "Нобелівські літературні лаври"

Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...