пʼятниця, 21 січня 2022 р.

📣📣📣 Рубрика #Цей_день_в_історії #Сила_єдності #День_Соборності_України


📣📣📣 Рубрика #Цей_день_в_історії

#Сила_єдності

#День_Соборності_України

#Шепетівська_міська_бібліотека_1

Шепетівський міський будинок культури 

Шепетівська дитяча художня школа 

Шепетівська міська бібліотека для дітей 


🇺🇦 Яка ж вдалась сьогодні днина!

      Що хочеться співать пісень

      Моя соборна Україна

      Знов зустрічає новий день.


📃 22 січня 1919 року ввійшло до національного календаря як велике державне свято - День Соборності України. Щороку в цей день український народ із вдячністю згадує тих героїв, які словом і багнетом намагалися відродити незалежну соборну українську державу. Саме 22 січня було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської  Народної  Республіки. Офіційно ж в Україні День Соборності відзначають з 1999 року. 

📃 Шепетівська міська бібліотека 1 у цей визначний для нас день разом з бібліотеками Шепетівської ТГ та дитячої художньої школи у фойє  Шепетівського міського будинку культури презентували книжково-ілюстративну виставку Мета цієї виставки: За допомогою літератури, яка представлена на виставці, працівники бібліотеки хотіли  поглибити знання  молоді про історію виникнення свята Соборності України, виховати патріотичні почуття, викликати інтерес до вивчення історії України. 

📃 Книги, ілюстрації, фото світлини ,які були представлені на виставці  висвітлювали  ідеї побудови української, соборної держави,  розповідали про славетних синів українського народу. Про їдеї соборності та її значення в життя сучасної України. 

🇺🇦 Вітаємо всіх з Днем Соборності України та бажаємо миру, добра і згуртованості всій країні!




Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...