четвер, 2 грудня 2021 р.

📣📣📣 Всеукраїнська акція 16 днів проти насильства!!! #Від_миру_в_сімї_до_миру_в_країні_ #Дорогою_добра #2_грудня_Міжнародний_день_боротьби_за_скасування_рабства

 📣📣📣 Всеукраїнська акція 16 днів проти насильства!!! 

#Від_миру_в_сімї_до_миру_в_країні_

#Дорогою_добра #2_грудня_Міжнародний_день_боротьби_за_скасування_рабства

💬 Міжнародний день боротьби за скасування рабства відзначається щорічно 2 грудня, відповідно до рішення Генеральної Асамблеї ООН A/RES/317(IV). Дата обрана не випадково, саме 2 грудня 1949 року Генеральна Асамблея ООН прийняла Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми і з експлуатацією проституції третіми особами. 

💬 Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну. Експлуататори отримують прибуток через контроль та експлуатацію інших людей. Ця проблема може торкнутися кожного, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу. Щорічно близько 600 – 800 тисяч осіб у світі продають за кордон з метою експлуатації. Експлуатація може відбуватись як всередині країни так і поза її межами, а вербувальниками найчастіше є знайомі люди – ті, яким довіряють. Торгівля людьми може відбуватись у різних формах.

💬  Змінити відношення до проблеми, посприяти постраждалим від торгівлі у відновленні прав і отриманні належної допомоги як від держави так і від Представництва МОМ в Україні можна лише працюючи разом.

          📣 Консультації надаються безкоштовно та конфіденційно!⤵️


✅ 527 – безкоштовні дзвінки з мобільних телефонів в Україні


✅ 0-800-505-501 – безкоштовні дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні


✅ 527.org.ua – електронні консультації (форма «Задати питання»)

🕛 Графік роботи гарячої лінії: щоденно з 08:00 до 20:00




Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...