понеділок, 24 травня 2021 р.

📣📣📣 Рубрика " Цей день в історії " #НАЙКРАЩЕ_СЛОВО_В_СВІТІ_МАМА_ (ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МАТЕРІ) Шепетівська міська бібліотека №1

 📣📣📣 Рубрика " Цей день в історії "

#НАЙКРАЩЕ_СЛОВО_В_СВІТІ_МАМА_

(ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МАТЕРІ)

Шепетівська міська бібліотека №1 

    Мама це берегиня роду, спадщини, культурних цінностей, традицій і звичаїв, які вона передає своїм дітям. В їхніх руках – продовження роду та виховання достойних членів суспільства. 

   Цікаво, що День матері відзначають не тільки на державному рівні, а й на релігійному. Напевно, травень не випадково обрали для цього свята – це місяць Пречистої Діви Марії, до якої ще українські козаки та князі звертались за допомогою та заступництвом. Навіть для древніх слов’ян цей місяць був особливим: вони вважали, що природа-мати пишно одягає свою дочку-землю квітами та зеленню, щоб та дарувала людям життя.

    День матері – це день, коли ми можемо подякувати нашим мамам за все те добре, що вони для нас зробили, за їхні самопожертву та любов. Тому не забудьте привітати своїх матусь. Цього дня ви можете подарувати їм щастя!

 З Днем матері, наші найрідніші!











Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...