пʼятниця, 12 березня 2021 р.

📣📣📣 ВІТАЄМО 🌹🌹🌹🌹🌹 #Весна_Жінка_Краса_ До Міжнародного жіночого дня 🌷🌷🌷

 📣📣📣 ВІТАЄМО 🌹🌹🌹🌹🌹

#Весна_Жінка_Краса_

До Міжнародного жіночого дня 🌷🌷🌷

Шепетівська міська бібліотека №1 

  З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

 Прийміть найщиріші вітання, від колектива Шепетівської міської бібліотеки №1, з прекрасним святом Весни, Любові, Краси – Міжнародним жіночим днем!

Жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. З прадавніх віків жінку в Україні величали Берегинею. Поняття “Батьківщина”, “Україна”, “Мати” однаково дорогі для кожного з нас.

Невичерпна енергія і оптимізм жінок, материнська лагідність і турбота про дітей постійно додають снаги нам у складні часи. Ніжні, працьовиті руки, добре, чуйне серце, неперевершена врода наших жінок є справжньою окрасою народу України, гордістю і надією молодої держави.

Наше особливе шанування – жінкам, котрі у тяжкі для країни часи стали в один стрій з чоловіками. Це – учасниці бойових дій, які на Сході країни беруть участь в АТО, боронячи наші рубежі від агресора, а також волонтерки, чию допомогу повсякчас відчувають військові та їх сім’ї.

Низький уклін усім матерям, чиї сини боронять нашу землю на Сході України. Самовідданість, героїзм та мужність Ваших дітей – це Ваша заслуга! Дякуємо Вам за те, що виховали справжніх патріотів.

 Напередодні свята весни і любові, ніжність переповнює природу і наші серця. Зі святом Вас, любі наші бабусі й матусі, сестрички і донечки, дружини і колеги! 

Зичимо, щоб у кожній жіночій долі, було сонячно і затишно. Нехай надійною опорою для Вас буде родина, яка, немов весняне деревце, квітує і проростає новими пагінцями. Міцного здоров’я Вам та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині українського роду!




Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...