пʼятниця, 12 березня 2021 р.

📣📣📣 Рубрика " МОТИВАЦІЯ" 💯❗ #5_ПРИЧИН_ПІТИ_У_БІБЛІОТЕКУ_📚

 📣📣📣 Рубрика " МОТИВАЦІЯ" 💯❗

#5_ПРИЧИН_ПІТИ_У_БІБЛІОТЕКУ_📚

Шепетівська міська бібліотека №1 

Кажуть, бібліотека — це зовсім не модно, вона давно стала пережитком минулого. Але я думаю, точніше, я впевнена, що бібліотека не втрачає актуальності і сьогодні. 

Ось п’ять причин, чому я і мої друзі відвідують цей заклад. Маю надію, що вони вмотивують Вас зробити те саме:

1.   Вільний вхід. Сьогодні на кожному кроці можна почути скарги про надвисокі ціни на книги. І скарги цілком обґрунтовані. Середньої заробітної плати не вистачає, щоб систематично купувати гарне чтиво, а електронні версії інколи доводиться чекати більше року. Натомість в бібліотеці будь-яку книгу можна взяти абсолютно безкоштовно. 

2.   Великий вибір книг і допомога. Не було ще жодного разу, коли я не змогла знайти в бібліотеці потрібну книгу. З бюджету виділяються кошти на наповнення бібліотечних фондів, тому новинки української і зарубіжної літератури з’являються тут майже одночасно з книгарнями. Крім того, працівники цього закладу завжди допоможуть знайти необхідну книгу. 

3.   Тиша, спокій, можливість сконцентруватися. Не знаю, як Ви, але я не можу зосередитися в галасливих місцях. Просто уявіть: Ви, цікава книга і жодного звуку навколо. Ідилія.

4.   Безкоштовний wi-fi. Варто визнати, що навіть з появою в Україні більш-менш нормального 3G, безкоштовний w-fi залишається одним з головних аргументів за те, щоб відвідати той чи інший заклад. Ну не можемо ми, щоб не перевіряти пошту, або соціальні мережі кожні 10 хвилин. І тут бібліотеки приємно здивують, тому що майже в кожній з них є безкоштовний безпровідний інтернет. Ви не лише насолодитесь книгою, але і 100% не пропустите важливого листа від керівництва, або повідомлення від друзів.

5.   Можливість завести знайомство з однодумцями. Бібліотека це культурно - освітній заклад. Тут відвідуючи той чи інший захід чи майстер клас ви маєте можливість зустріти друзів однодумців які як і ви люблять читати цікаві книги, грати в шахи, в'язати, вишивати та мають багато інших уподобань.

Завітайте до нас!

м. Шепетівка

вул. Героїв Небесної Сотні, 54

Шепетівська міська бібліотека №1












Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...