четвер, 11 травня 2017 р.

Бібліотечний урок для молоді

            10 травня наша бібліотека зустрічала гостей. Бібліотекарі провели бібліотечний урок «Користування публічною бібліотекою» для учнів 11 класу школи-гімназії.
             Учнів ознайомили з базовими поняттями бібліотечно-бібліографічних знань – "бібліотека", "книжковий фонд", "абонемент", "читальний зал". На абонементі бібліотекар Валентина Іванівна Пінчук пояснила молоді  правила користування бібліотекою та фондом, розміщеним саме на абонементі. Ознайомила з роботою довідково-бібліографічного апарату бібліотеки.
             В читальному залі бібліотекар Юлія Сергіївна Ліщук розповіла головні правила користування каталогами, електронною базою даних та ознайомила з новинками літератури, що нещодавно поповнили фонд книгозбірні.
            Наша мета - навчити учнів користуватися навчальною, довідковою та додатковою літературою, працювати з бібліографічним апаратом бібліотеки, заохотити до читання художньої літератури та навчити як можна отримати потрібну інформацію із різних джерел.





Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...