понеділок, 18 грудня 2023 р.

📣📣📣 РУБРИКА "А що сьогодні за свято?" #День_Сухопутних_військ_України

 


📣📣📣 РУБРИКА "А що сьогодні за свято?"

#День_Сухопутних_військ_України 

КЗ "ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА ШЕПЕТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ" 

✓ День Сухопутних військ ЗС України щорічно відзначається 12 грудня.

✓Сучасна українська армія була створена в 1991 році, а в 1996 у складі Збройних сил були сформовані сухопутні війська України - найчисленніший їх підрозділ. ✓Професійне свято військовослужбовців Сухопутних військ було встановлено указом Леоніда Кучми в 1997 році.

✓ Під час війни всі солдати Сухопутних військ ризикують своїми життями за незалежність і свободу України, тому зараз це свято особливо важливе. 

✓Сухопутні війська є головним носієм бойової могутності Збройних Сил незалежної Української держави. За своїм призначенням та обсягом покладених на них завдань вони відіграють вирішальну роль у виконанні Збройними Силами України своїх функціональних завдань як у мирний, так і у воєнний час.

✓Сучасні Сухопутні війська Збройних Сил України — це система, яка складається з механізованих і танкових військ, ракетних військ і артилерії, армійської авіації, частин і підрозділів протиповітряної оборони, спеціальних військ, частин та установ технічного та тилового забезпечення.

✓На теперішній час Сухопутні війська Збройних Сил України організаційно складаються з Командування Сухопутних військ Збройних Сил України, оперативних командувань «Південь», «Північ», «Захід», «Схід» та частин безпосереднього підпорядкування Командуванню Сухопутних військ Збройних Сил України. До складу Сухопутних військ Збройних Сил України також входять військово-навчальні заклади.

📣Вітаємо всіх причетних З Днем Сухопутних військ України! Нехай служба буде безпечною, а перемога України - швидкою! Дякую за все нашим героям!

Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 КНИЖКОВА РАПТІВКА!!!

 📣📣📣  КЗ "Публічна бібліотека Шепетівської міської територіальної громади" отримала нові книги подаровані читачами!!! Дарування...