понеділок, 7 лютого 2022 р.

📣📣📣 Рубрика #Ювіляри #До_210_річчя_від_дня_народження_Чарльза_Діккенса

 📣📣📣 Рубрика #Ювіляри

#До_210_річчя_від_дня_народження_Чарльза_Діккенса

#Шепетівська_міська_бібліотека_1

#відео_ролик

Сьогодні світ відзначає 210-річчя від дня народження Чарльза Діккенса – відомого англійського письменника, автора «Різдвяної історії», «Пригод Олівера Твіста», «Девіда Коперфільда», «Великих сподівань» та багатьох інших книг, без яких ми сьогодні не уявляємо скарбниці літературної класики. 


Чарльз Діккенс  - письменник вікторіанської епохи, який не тільки відобразив її у своїх творах проблеми англійського суспільства, а й намагався їх розв'язувати.

Його активна літературна й громадська діяльність сприяла ліквідації боргових тюрем, реформ у галузі освіти і судочинства, збільшенню кількості доброчинних організацій. 

Його любов до бідних і скривджених була справжньою, а не фальшивою, для нього вони були такими ж повноправними членами суспільства, як і заможні, їм він дарував усю силу свого таланту, усю свою любов, відкривши їм поезію їхнього буденного життя.

https://www.facebook.com/groups/203513443390593/permalink/1213228979085696/

Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...