неділя, 13 червня 2021 р.

#Пізнавально_оглядова_екскурсія_Чарівний_світ_книги_

 #Пізнавально_оглядова_екскурсія_Чарівний_світ_книги_

Шепетівська міська бібліотека №1 

Мудрик Шепетівка 





У теплий сонячний літній день, 9 червня до Шепетівської міської бібліотеки №1 завітав Центр раннього розвитку "Мудрик" з педагогами Коськовецькою Валентиною Михайлівною та Одуд Тетяною Миколаївною на пізнавально-оглядову екскурсію «Чарівний світ книги», мета якої залучити дітей до читання книг, навчити їх користуватись бібліотекою, виховувати любов до книги і бережливого ставлення до неї.

Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.

Саме про книгу йшла мова під час екскурсії. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Провідний бібліотекар читальної зали Зінаїда Романюк провела екскурсію бібліотекою. 


Усміхнені обличчя дітей та їх слова вдячності, свідчили про те, що їм дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія.

Запрошуємо усіх жителів міста до Шепетівської міської бібліотеки №1, яка знаходиться за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 54

Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...