понеділок, 26 грудня 2016 р.

Новорічний майстер-клас!

Наближаються новорічні свята, а одним із символів цих свят є прикрашена ялинка. А що може бути цікавіше, ніж саморобні прикраси на зелену красуню?
Тому, колектив Міської бібліотеки №1 запросили у гості учнів школи-пансіону та запропонували створити ялинкову прикрасу власноруч. У цьому бібліотекарям допомогла Hand-made студiя "Сонце в долонях", яку очолює Дарина Столяр. Майстриня охоче погодилась провести благодійний новорічний майстер - клас по виготовленню ялинкової прикраси з фетру.
Кожен з учасників отримав набір матеріалів та з захватом приступив до роботи. Майстриня не тільки показувала, а і розповідала які саме іграшки можна виготовляти і який матеріал можна використовувати. Атмосфера була святковою, лунали новорічні пісні. А вже по закінченні заняття кожен учасник гордо тримав у руках свою власну неповторну новорічну іграшку!
Колектив Міської бібліотеки №1 дякує майстрині Дарині Столяр за чудовий майстер-клас та новорічний настрій для нас та учнів школи-пансіон.







Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...