середа, 11 травня 2016 р.

Бібліотека приймає гостей

10 травня до нас завітали учасники літературно-мистецької студії "Доля". Під керівництвом Віри Василівни Кухарук студія ось уже 16 років творить, збирає поціновувачів прекрасного. Активну діяльність студії можна побачити через велику кількість виданих збірок віршів, а також організації численних вечорів, зустрічей, участі в громадському житті міста.

Цього разу учасники студії завітали до нашої бібліотеки, читали патріотичних, ліричних, дитячих віршів, співали пісень. Невимушена атмосфера сприяла приємному спілкуванню, обміну думками, поети розповідали про асоціації з тими чи іншими віршами. Цінність таких камерних заходів у тому, що панує дружня атмосфера, ніхто не помічає плину часу.... Оскільки студія "Доля" вперше завітала до нашого закладу, Любов Іванівна Бурова виступила з привітальним словом до бібліотекарів та побажала творчих звершень у новому приміщенні в оновленій обстановці. А нам залишається тільки сказати: "До нових зустрічей!"

Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...