середа, 18 лютого 2015 р.

До річниці Революції Гідності

Лютий 2014 року став вирішальним періодом Революції Гідності. Євромайдан, Єврореволюція та Революція Гідності - поняття, які народилися з призупиненням процесу підготовки України до підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом. Сьогодні кожен українець, житель України пам'ятає перебіг подій у період з листопада 2013 по лютий 2014 років, закарбував у своїй пам'яті подвиги, імена тих, хто увійшов у Небесну сотню.
У кожній області, кожному регіоні є свої Герої. Багато наших земляків побувало на Майдані та хто б міг подумати, що для того, щоб змінити своє життя ми повинні заплатити ним? У нашому місті Шепетівка сьогодні згадують шепетівчанина, Героя України, людину, яка поклала своє життя в ім'я майбутнього України - Миколу Дзявульського. Міська бібліотека №1 долучається до заходів присвячених його пам'яті та подіям, які сколихнули увесь світ.
У бібліотеці оформлено фото-виставку під назвою "До річниці Революції Гідності"

Оновлено постійно діючу виставку "Долюбіть за нас... Доживіть за нас... Докажіть за нас..." книгою "Небесна сотня", яка присвячена учасникам Революції Гідності і які віддали найцінніше - своє життя.

Також бібліотекою було оформлено листівки "В єдності дій і соборності душ", які буде розповсюджено на міських заходах.

Пам'ятати, не можна забути!

Немає коментарів:

Дописати коментар

📣📣📣 РУБРИКА " Цей день в історії" День пам'яті та примирення

🇺🇦 Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, я...